Nieuws en kalender

Nieuws en activiteiten uit de kringloopwereld

In memoriam Johan Koekkoek

10-05-2021 – Op 3 mei overleed heel onverwacht Johan Koekkoek. Hij was mede-oprichter, oud-voorzitter en oud-sectretaris van kringloopcentrum Altena. Op 8 mei is hij in Almkerk begraven. U kunt het overlijdensbericht hier lezen.

Kringloopwinkels in Waalwijk en Almkerk overvol door opruimwoede

19-04-2020 – WAALWIJK – Kringloopwinkels worden overspoeld met spullen. Dit is het resultaat van de Corona opruimwoede. In de winkels is het rustig, maar als contrast is het bij de inname punten erg druk. Daar worden kleine spullen selectief ingenomen. De ophaalwagens voor het ophalen van meubilair blijven op de parkeerplaats staan.
Lees meer >>


 

De kringloop draait door

07-05-2020 – BKN heeft in samenwerking met partnerlid Wij zijn MEO een tv- en radiocommercial opgenomen. Om te laten weten dat de kringloopwinkels in deze coronatijd hun uiterste best doen om het juiste te doen.

De boodschap is: De kringloop draait door! De spotjes zijn te zien en te horen in de eerste twee weken van mei.

22-01-2019 – Een prikkelende column in de Volkskrant was aanleiding voor de redactie van zowel EditieNL en ÉénVandaag  contact met de BKN op te nemen en uit te gaan zoeken hoe het komt dat er momenteel zoveel spullen (en lang niet altijd spullen waar we blij van worden) bij de kringloop terecht komen. Er is gefilmd door ÉénVandaag in Brabant (Tilburg en Best) en in Utrecht (EditieNL).

Vanavond (22-01-19) om 18:15 op RTL 4 verzorgt EditieNL de aftrap. Morgen om 18:15 gaat ÉénVandaag op NPO1 op de ontwikkelingen in.